Δ. Κόκκινος: «Θεώρησα πως έπρεπε να βοηθήσω σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον Αλμυρό παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Δημήτρης Κόκκινος.

Προπονητής του Αλμυρού και με τη βούλα είναι ο Δημήτρης Κόκκινος, με την ομάδα του Γαζίου να ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού.

Ο ίδιος αναφέρει πως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το σωματείο θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο και τον καλό του φίλο, Νίκο Πατραμάνη, ο οποίος ηγείται της νέας προσπάθειας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας τη νέα χρονιά, αλλά και το υψηλό επίπεδο το οποίο περιμένει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά είπε: «Η ομάδα είναι σε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Με τον Νίκο Πατραμάνη μας συνδέει μία μακροχρόνια και στενή φιλία. Στόχος θα είναι να μαζέψουμε και να φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο για την Α1 ΕΠΣΗ.

Με τον Νίκο, έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, είμαστε χρόνια φίλοι και μάλιστα τον είχα ποδοσφαιριστή. Θεώρησα πως έπρεπε να επιστρέψω και να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε πως πολλές ομάδες ενισχύονται με δυνατές μεταγραφές και έχει δημιουργηθεί ένα πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Πρέπει όμως να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για να έχουμε μία πλήρη εικόνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P