«Από τη Φορτέτσα στις… Ελπίδες»

Υπερήφανοι είναι στη Μινωική, που ο Γιάννης Ταουσιάνης, ένας προπονητής που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Φορτέτσας, έχει φτάσει πλέον τόσο ψηλά!

Μπορεί να το γνωρίζουν ή να το θυμούνται λίγοι, ωστόσο η μεγάλη προπονητική καριέρα του Γιάννη Ταουσιάνη ξεκίνησε από τη Μινωική, της οποίας υπήρξε τεχνικός για λίγους μήνες το 2007.

Στη συνέχεια βέβαια η πορεία του είναι γνωστή, με αποκορύφωμα τη σημερινή ανακοίνωση πως θα γίνει ο επόμενος προπονητής στην εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Στη «Μπάρτσα» δεν θα μπορούσαν παρά να αισθάνονται χαρά και υπερηφάνεια, που ένας άνθρωπος που έκανε τα πρώτα του βήματα στη Μινωική, φτάνει πλέον τόσο ψηλά.

Αναλυτικά: «Από την Φορτέτσα στις… Ελπίδες!

Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, πλέον βρίσκεται στον αντίστοιχο της Εθνικής Ελπίδων!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, αφού κρέμασε τα παπούτσια του στον ΠΟ Ατσαλένιου το 2007, ανέλαβε της ΠΑΣ Μινωική για μερικούς μήνες, πρωτού επιστρέψει στον ΠΟΑ για τα επόμενα δύο χρόνια. Αργότερα πέρασε από Γιούχτα, Αστέρα Τρίπολης (βοηθός), Ρούβα, Πανθρακικό (βοηθός), ΟΦΗ (βοηθός), Εργοτέλη, Αιολικό, Καβάλα,

ΠΑΣ Γιάννινα (βοηθός), Λεβαδειακό, ΑΕ Λάρισσα και Χανιά.
Κόουτς Ταουσιάνη, εκ μέρους της διοίκησης και όλης της οικογένειας της Μινωικής, σας ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P