20 Χρόνια Gerards Camp: Η ιστορία και το όραμα του Ευγένιου Γκέραρντ

Ένα camp… θεσμός για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στην πόλη όπου «γεννήθηκε», στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, από τις 27 έως και 30 Ιουνίου!

Το «Gerards Camp», το δημιούργημα του αείμνηστου Ευγένιου Γκέραρντ, για 20η χρονιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος, δίνοντας τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να διδαχθούν από επαγγελματίες/πτυχιούχους προπονητές!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, πραγματοποιούνται καθημερινά στη Θύρα 1 του Παγκρητίου Σταδιου -κατόπιν ραντεβού- ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 694 157 1901.

Στο φετινό camp μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2009 έως και το 2019.

Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφέρει: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του επετειακού GERARDS CAMP στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο κλείνει φέτος 20 χρόνια!

Το camp-γιορτή του ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί 27 έως 30 Ιουνίου 2024 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ OFI Crete F.C.

Gerards Camp 2004 – 2024

20 Χρόνια από τότε που γεννήθηκε ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα camp ποδοσφαίρου για παιδιά της Ελλάδας.

Ήταν Ιούνιος του 2004 όταν ο Ευγένιος Γκέραρντ δημιούργησε στην Ελλάδα ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό camp πάνω στα Ολλανδικά πρότυπα, με σύγχρονους μεθόδους προπόνησης, που όμοιο του μέχρι τότε δεν υπήρχε.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ οι περιοχές που έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν εκτός από το Ηράκλειο είναι, το Ρέθυμνο, η Αθήνα, η Πάτρα, ο Βόλος και η Πάρος.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί ξανά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο το οποίο είναι το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Θα διαρκέσει τέσσερις μέρες και οι προπονήσεις θα γίνονται απογευματινές ώρες από τις 27 έως 30 Ιουνίου 2024.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στη θύρα 1 Παγκρητίου σταδίου κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 694 157 1901

Για ότι νεότερο σχετικά με το camp επισκεφτείτε και ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/1621746341923443».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P