Θ. Γεωργίου: «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο 3ο «TG Goalkeeper Academy Camp» με ενέργεια, διάθεση και αγάπη»

Τον απολογισμό του μετά το τέλος του 2ο «TG Goalkeeper Academy Camp» έκανε ο Θανάσης Γεωργίου.

Ο εμπνευστής του Camp αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το τριήμερο, ενώ ζήτησε συγνώμη σε παιδιά και γονείς που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο Camp λόγο πληρότητας.

Παράλληλα ο ίδιος ανανέωσε το ραντεβού με τους νεαρούς πιτσιρικάδες για το επόμενο καλοκαίρι…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, σε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τον καλό μου φίλο και φροντιστή Βαγγέλη Δροσοτάκη που ήταν παρών για όλα τα παιδιά για να μην τους λείψει τίποτα, τον γιατρό-συνεργάτη αλλά και καλό μου φίλο Γιώργο Αρβανίτη που ήταν δίπλα σε όλα τα παιδιά για να μην συμβεί τίποτα.

Επίσης, να ευχαριστήσω τον κύριο Μιχάλη Ξημεράκη και τον φίλο μου Βασίλη Σηφάκη για την αποδοχή της πρόσκλησης, όπως επίσης και σύσσωμη την διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου για την παραχώρηση όλων τω εγκαταστάσεων και την ευκαιρία  να δουλέψουν οι μικροί μας τερματοφύλακες σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη σε γονείς και παιδιά που δεν καταφέραμε να έρθουν στο φετινό μας καμπ, λόγω τεράστιας πληρότητας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δικό μου ήρωα και άνθρωπο, την Στελλίτσα μου, που ήταν από τη πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε το Camp μέχρι και την τελευταία, δίπλα μου για να καλύψει προγράμματα και τυχόν δικά μας λάθη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο, το 3ο «TG Goalkeeper Academy Camp» με ακόμη περισσότερη ενέργεια, διάθεση αλλά και πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι σε γονείς και παιδιά ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P