Μπόρχα: «Πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ, ίσως να μπορέσουμε να παίξουμε και στην Ευρώπη» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο παραχώρησε στους εκπροσώπους του τύπου ο Μπόρχα Γκονθάλεθ.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ που ήρθε για να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι διαρκώς. Χαίρομαι που έρχομαι σε μία ομάδα που παίζει στην Α’ κατηγορία. Σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό εδώ με δυνατές ομάδες, πρόσφατα ο Ολυμπιακός κέρδισε το Conference League.

Μίλησε με Ισπανούς παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα: «Ναι, ναι, αυτό που μου είπαν ήταν να έρθω εδώ και να απολαύσω την εμπειρία και το πρωτάθλημα».

Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους. Είναι μία πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους».

Για τους στόχους: «Θέλω σε ατομικό επίπεδο να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους. Ίσως μπορούμε ακόμα και να μπορέσουμε να παίξουμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P