Με διαφορετική ωριμότητα στην επιστροφή του στη Γ’ Εθνική ο ΑΟΤ

Τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική συνεχίζει ο ΑΟ Τυμπακίου.

Μετά την παραμονή του Νίκου Σουτζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στον ΑΟΤ δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο και έχουν ήδη προχωρήσει σε σημαντικές ανανεώσεις, με καθοριστικούς ποδοσφαιριστές για τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα την παραμονή τους στο Τυμπάκι έχουν «κλειδώσει» οι Παπανδρέου, Χαϊντίνι, Λούσι, Παραθύρας, Στεφανάκης, ενώ συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και με τον Μάνο Σαβουϊδάκη, ενώ έπεται και συνέχεια.

Ταυτόχρονα, δεν πρόκειται να αργήσει η μεταγραφική ενίσχυση, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει δύο σημαντικά στελέχη της ομάδας, ο Νίκος Μεταξάκης και ο Απόστολος Δουλγεράκης, με τον ΑΟΤ να θέλει να δυναμώσει το ρόστερ του ενόψει της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως η ομάδα του Τυμπακίου θα εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμη, σε σχέση με την παρθενική συμμετοχή στην κατηγορία, πριν από μία διετία. Κατά γενική ομολογία, ο φετινός κορμός του ρόστερ, συν τις απαραίτητες προσθήκες που θα ακολουθήσουν. συνθέτουν ένα πιο δυνατό σύνολο, από αυτό της σεζόν 2022-23, όταν ο ΑΟΤ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική.

Πλέον το Τυμπάκι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καλύτερα τις απαιτήσεις μίας πολύ δύσκολης κατηγορίας, έχοντας ποδοσφαιριστές με παραστάσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και μία διαφορετική ωριμότητα, που μπορεί να προσφέρει πολλά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P