Μία… ανάσα από την ομάδα τον Ατρόμητο ο Ουεντραόγκο

Μόνο οι λεπτομέρειες μένουν προκειμένου ΠΑΟΚ και Ατρόμητος να κλείσουν το deal για την μεταγραφή του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Πιο κοντά από πότε στην ολοκλήρωσή της βρίσκεται η μεταγραφή του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο είναι μία ποδοσφαιρική… αδυναμία του νέου τεχνικού του «αστεριού», Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συνεργάστηκε πρώτη φορά μαζί του στην δεύτερη ομάδα του «δικέφαλου του βορρά» και πέρυσι που πήγε στον Πανσερραϊκό τον πήρε κι εκεί.

Στα χέρια του Ουρουγουανού τεχνικού, ο Ουεντραόγκο είχε κάνει δύο αρκετά καλές χρονιές και γι’ αυτό στην διοίκηση του Ατρομήτου ήταν ιδιαίτερα θετικοί στο να εκπληρώσουν την επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας τους.

Αυτό ωστόσο που καθυστερούσε την όλη υπόθεση ήταν η μορφή του deal. Το «αστέρι» ήθελε να αποφύγει τον δανεισμό και να μπορέσει με κάποιον τρόπο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή. Αυτό φαίνεται τελικά πως επετεύχθη, αφού οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ώστε να πάνε σ’ ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας για την περίπτωσή του, όπου κάθεμία θα έχει από 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου τα έχει βρει και με τον ίδιο τον Ουεντραόγκο, με τον οποίο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P