Ψάχνει την έκπληξη με Γ. Κουτζαβασίλη η ΑΕΚ!

Να πυροδοτήσει… βόμβα στο κέντρο της άμυνας προσπαθεί η ΑΕΚ η οποία έχει έρθει σε επαφές με τον Γιάννη Κουτζαβασίλη!

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η ΑΕ Κατσαμπά, αφού μετά τους Καστελλιανάκη, Μεταξάκη και Γκογκόση, προσπαθεί να ολοκληρώσει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτζαβασίλη. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν η σημαία του Απόλλωνα Παραλιμνίου αποχωρώντας στο τέλος της χρονιάς με σκοπό να μεταβεί στην Κρήτη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Παρ’ ότι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει έμφαση στο σκοράρισμα, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου κατέγραψε 124 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 16 στο Κύπελλο Ελλάδος, πετυχαίνοντας 10 και 2 γκολ αντίστοιχα.

Στην ΑΕΚ κινήθηκαν αστραπιαία για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και ήδη υπάρχουν οι πρώτες επαφές προκειμένου να γίνει το deal.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ και εφόσον καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή θα βάλουν ένα σημαντικό… γρανάζι στο οπλοστάσιο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P