Επιβεβαιώνουν για Μπόρχα οι Ισπανοί: «Παίκτης του ΟΦΗ τη νέα σεζόν»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 και κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία του ΟΦΗ με τον Μπόρχα Γκονθάλεθ.

«Αρέσει» στον ΟΦΗ ο Μπόρχα Γκονθάλεθ!

Έτοιμος να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή του είναι ο ΟΦΗ ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Μπόρχα Γκονθάλεθ. Ο Ισπανός δεξιός αμυντικός μένει ελεύθερος στις 30/06 από τη Μπούργκος και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ΟΦΗ.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας είχε αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» κοιτάνε «ζεστά» την περίπτωση του Ισπανού μπακ, έχοντας ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που έρχονται να το επιβεβαιώσουν πηγές και από την πατρίδα του Μπόρχα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Άνχελ Γκαρσία, του Cazurreando, έγραψε πως ο Μπόρχα Γκονθάλεθ αναμένεται να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ και είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του αναφέρει: «Ο Μπόρχα Γκονθάλεθ θα παίξει για τον ΟΦΗ στη νέα σεζόν. Το συμβόλαιο του δεξιού μπακ με τη Μπούργκος ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί, έτσι θα αποδεχτεί την πρόταση από την ελληνική ομάδα.

Τη φετινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P