Συγκλονίζει ο Τάισον: «Ήθελα να τα παρατήσω, βρήκα ξανά το χαμόγελό μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Τάισον τόνισε πως βρήκε και πάλι το χαμόγελό του στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη θητεία του στην Ιντερνασιονάλ, όταν έχασε τον πατέρα και τον αδερφό του. Επίσης, αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση.

Αρχικά, ο Τάισον δήλωσε στον βραζιλιάνικο Τύπο: «Έχασα πρώτα τον πατέρα μου, ο οποίος είχε καρκίνο και ήταν στη ΜΕΘ. Ήμουν στην Ιντερνασιονάλ και το έκρυψα από όλους. Οι οπαδοί δεν το ήξεραν, μόνο οι φίλοι και η οικογένειά μου. Όταν έφτασα στη ΜΕΘ, είδα τον πατέρα μου σε φορείο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στη ζωή μου, αφού είδα αυτή τη σκηνή. Έλεγα κάθε μέρα ότι δε θέλω να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Μετά έχασα τον αδερφό μου και σκέφτηκα «φτάνει, δε θέλω να παίξω πια».

Και συμπλήρωσε: «Γύριζα σπίτι κάθε μέρα μετά την προπόνηση και κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου. Όταν ήρθα να παίξω, με γιούχαραν. Δεν μπορούσα να βγω στον δρόμο, γιατί ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν κακός. Και κατάλαβα ότι ήμουν ακριβώς αυτό. Έφυγα από την Ίντερ και κατάφερα να χαμογελάσω ξανά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P