«Αρέσει» στον ΟΦΗ ο Μπόρχα Γκονθάλεθ!

Την περίπτωση του Ισπανού δεξιού μπακ, Μπόρχα Γκονθάλεθ εξετάζουν στον ΟΦΗ, έχοντας κάνει ήδη και τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη. 

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΟΦΗ, καθώς μετά την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην ενίσχυση τους και για τη δεξιά πτέρυγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT.GR, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 28χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή, Μπόρχα Γκονθάλεθ, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική Μπούργος στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, με την οποία το συμβόλαιό του θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2024 και είναι ήδη ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Μαδριλένος δεξιός μπάκ, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα αριστερά της άμυνας, έρχεται από μία γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Λα Ρόχας, αλλά και στο Μεξικό με τη Σάν Λουίς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με παρουσία σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, με τον ΟΦΗ να εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση του, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P