Μία ανάσα από τον Αλμυρό ο Δημ. Κόκκινος

Νέος προπονητής του Αλμυρού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κόκκινος, καθώς έχει συμφωνήσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με τον Νίκο Πατραμάνη!

Ο Δημήτρης Κόκκινος το «φαβορί» για τη νέα εποχή του Αλμυρού

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Δημήτρη Κόκκινου στον πάγκο του Αλμυρού. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Πατραμάνη, ο οποίος έχει βγει μπροστά, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του σωματείου, μετά το διοικητικό αδιέξοδο που προέκυψε στους «πορτοκαλί».

Οι δύο τους εξάλλου έχουν μία εξαιρετική σχέση, που κρατάει πολλά χρόνια, καθώς έχουν συνεργαστεί, τόσο ως συμπαίκτες στην ομάδα του Γαζίου, ενώ έχουν συνυπάρξει σαν παίκτης (Πατραμάνης) και προπονητής (Κόκκινος).

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας αναμένονται και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις, ώστε ο Δημήτρης Κόκκινος, να… στρωθεί στη δουλειά και μαζί με τον Νίκο Πατραμάνη να ξεκινήσουν την «ανοικοδόμηση» του Αλμυρού, σε μία δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο, που είναι αναγκασμένος να κάνει ένα ολικό restart από την Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P