Μ. Καουκάκης: «Σκοπός μου ήταν να σταματήσω, αλλά η Χαραυγή μου απέδειξε ότι έκανα λάθος»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μετακίνηση του στη Χαραυγή παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μανώλης Καουκάκης!

Αίσθηση έκανε η Χαραυγή με την απόκτηση του Μανώλη Καουκάκη, σε μία σπουδαία κίνηση για τον σύλλογο, αλλά και την κατηγορία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στο να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ωστόσο η Χαραυγή κατάφερε να του αλλάξει γνώμη. Ο ίδιος ευχαριστεί τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον αρχηγό Προκόπη Νικολάου, αλλά και τον Γιάννη Κοζυράκη, για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην απόφαση του.

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα πως η Χαραυγή θέλει να αποδείξει πως στην κοινωνία είναι όλοι ίσοι, δίχως διαφορετικότητα…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχω να πω πάρα πολλά για τη φετινή χρόνια, καθώς ο σκοπός μου ήταν να σταματήσω μετά τη περυσινή χρόνια. Η ομάδα τις Χαραυγής όμως μου απέδειξε ότι έκανα λάθος και ότι πρέπει να δώσω τα πάντα για να κατακτήσει αυτή η ομάδα το πρωτάθλημα της Α2 και να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους και ειδικά το πρόεδρο της Χαραυγής, Γιώργο Βασίλειου, τον προπονητή Μιχάλη Δεληγιάννη αλλά και τους παίκτες Προκόπη Νικολάου και Γιάννη Κοζυράκη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας.

Εύχομαι υγεία και να φτάσουμε αυτή την ομάδα ψηλά, αλλά να αποδείξουμε στη κοινωνία ότι όλοι είμαστε ίσοι και δεν υπάρχει καμία διαφορετικότητα ανάμεσα στους ανθρώπους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P