Συγκινεί για τον Ν. Ντελία ο Τολ. Καραφωτιάς: «Τιμή μου που ήμουν συμπαίκτης σου, θα μου λείψεις»

Συγκινεί με τα γραφόμενα του για τον Νικήτα Ντελία, ο Τόλης Καραφωτιάς, σε μία δύσκολη στιγμή και για τους δύο, που αποχωρούν μετά από οκτώ και εννιά χρόνια αντίστοιχα από την ΑΕ Κατσαμπά.

Με αφορμή την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Νικήτα Ντελία από την ΑΕΚ, ο Τόλης Καραφωτιάς θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, τον επί οκτώ χρόνια συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο.

Ο Τόλης Καραφωτιάς «στάζει μέλι» για τον χαρακτήρα του Ντελία, τονίζοντας πως αυτό ήταν που τους έφερε κοντά από τη πρώτη ημέρα. Τα καλύτερα ανέφερε για τον καλό του φίλο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αναφέροντας πως ελάχιστοι ακραίοι αμυντικοί έχουν τις επιδόσεις του Ντελία στις τοπικές κατηγορίες.

Ο Τολ. Καραφωτιάς υποστηρίζει πως είναι μία δύσκολη στιγμή και πως ο Νικήτας Ντελία θα του λείψει πολύ.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αδερφέ μου, ότι και να πω για σένα θα είναι λίγο. Είναι μία δύσκολη στιγμή και για τους δύο μάς. Μετά από οκτώ χρόνια αποχωριζόμαστε!

Πραγματικά θα μου λείψεις. Πρώτα θα μιλήσω για τον χαρακτήρα σου, την προσωπικότητα σου, εντός και εκτός γηπέδων, που ήταν και ο λόγος που δέσαμε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Αυτή η περηφάνεια και το ήθος σου σαν άνθρωπο, ήταν που σε έκαναν να ξεχωρίζεις.

Μετά θα μιλήσω για το τόπι, αδερφέ μου. Μία λέξη είναι αρκετή: ΗΓΕΤΗΣ. Πάντα στα δύσκολα έβγαινες μπροστά, έχουμε καταφέρει τα απίστευτα μαζί.

Εγώ τουλάχιστον, δεν θυμάμαι κανένα άλλο μπακ σε αυτές τις κατηγορίες, κάθε χρόνο να βάζει τόσα γκολ και τόσες ασίστ. Οι συγκυρίες σου στέρησα να φτάσεις εκεί που άξιζες αλλά να ξέρεις ήταν τιμή μου που ήμουν συμπαίκτης σου. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν επιλέξεις».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P