Ν. Διακάκης: «Δώρο θεού να είσαι συμπαίχτης με τους κολλητούς σου – Βασικός λόγος η προσέγγιση του κ. Ταβλαδωράκη»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρωμανού αποκάλυψε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Διακάκης.

Ποδοσφαιριστής του Ρωμανού είναι ο Νίκος Διακάκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Ελιάς, έπειτα από την αποχώρηση του από τη Δαμάστα.

Ο ίδιος τονίζει πως επέλεξε τον Ρωμανό, καθώς ήταν μία ομάδα στην οποία ήταν πολύ κοντά, λόγω της παρουσίας τριών πολύ καλών του φίλου, ενώ ανέφερε πως και ο τρόπος παιχνιδιού, αλλά και η προσέγγιση του Κώστα Ταβλαδωράκη ήταν βασικοί λόγοι για την απόφαση του.

Ασφαλώς στάθηκε στην παρουσία των τριών καλών του φίλων (Ιπποκράτης Κομνηνός, Αντώνης Κομνηνός και Μάνος Κάββαλος) με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης και στο Λίντο, χαρακτηρίζοντας το δώρο θεού που θα ξαναβρεθούν μαζί!

Αναλυτικά είπε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Οι λόγοι που επέλεξα τον Ρωμανό είναι πολλοί αλλά θα εστιάσω στους βασικούς.

Όλη την χρόνια ήμουν πολύ κοντά στην ομάδα καθώς αγωνίζονται τρεις πολύ καλοί μου φίλοι και δεν έχανα ευκαιρία να τους παρακολουθήσω. Ο τρόπος παιχνιδιού, η ένταση που έβγαζαν στο γήπεδο και η τακτική προσέγγιση του κυρίου Ταβλαδωράκη ήταν ένας πολύ βασικός λόγος για να επιλέξω να είναι αυτός ο επόμενος μου σταθμός.

Ένας εξίσου βασικός λόγος ήταν αυτά τα τρία παιδιά που έχουμε εκτός γηπέδου μια εξαιρετική σχέση. Θεωρώ πως είναι δώρο θεού να είσαι συμπαίχτης με τους κολλητούς σου. Το είχαμε ζήσει και πριν δυο χρόνια στο Λίντο και ήθελα παρά πολύ να επαναληφθεί. Τέλος, είναι μια ομάδα η οποία πάντα αθόρυβα πρωταγωνιστεί. Ένας υγιέστατος σύλλογος που παρέχει όσα χρειάζεται ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P