Κουτάντος ο 2ος στη Μινωική!

Τη δεύτερη μεταγραφή της ολοκλήρωσε η Μινωική, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Κουτάντου.

Μετά τον Τόλη Καραφωτιά η ομάδα της Φορτέτσας έκλεισε τη δεύτερη μεταγραφή της, αποκτώντας τον Χρήστο Κουτάντο. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εργοτέλη, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ανθεστίων, με τον οποίον έπαιξε σε 27 παιχνίδια την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πετυχαίνοντας και 10 γκολ.

Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη για τον Γιάννη Χατζησεβαστό που βάζει στη «φαρέτρα» του έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ταλέντο και όρεξη να προσφέρει!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25!

Ο Χρήστος Κουτάντος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα του Ανθεστίωνα, είναι μία μεταγραφή που θα βοηθήσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι της «Μπάρτσα» για τη νέα χρονιά!

Ο Χρήστος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ πριν μετακομίσει στον Ανθεστίωνα, φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

Ο 20χρονος επιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 27 φορές, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 10 γκολ, ξεπερνώντας τα 2.000 λεπτά συμμετοχής.

Χρήστο, καλώς όρισες στην Φορτέτσα και σου ευχόμαστε μία καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P