Στον ΟΦΗ ο Ηλ. Χατζηθεοδωρίδης!

Την πρώτη του μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΟΦΗ που ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, για την ενίσχυση του ρόστερ του. Σήμερα αναμένεται στις 15:20 στο Ηράκλειο και εάν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. 

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι 26 ετών, αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναιτωλικού την τελευταία διετία καταγράφοντας 50 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας τρία τέρματα, ενώ από το 2018 έως και το 2022 ήταν στον Παναθηναϊκό, έχοντας καταγράψει 66 συμμετοχές με τη φανέλα των «πρασίνων» και μία με τον Παναθηναϊκό Β’ κόντρα στον Εργοτέλη.

Τη ποδοσφαιρική του καριέρα τη ξεκίνησε από τον Καλλιθεακό Κατερίνης, από τον οποίο μετακινήθηκε στις ακαδημίες της Άρσεναλ και στη συνέχεια της Μπρέντφορντ, ενώ το 2018 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσέλτεχαμ Τάουν.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για διετές συμβόλαιο και αναμένεται στο Ηράκλειο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, καθώς υπενθυμίζουμε, το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P