Με καλό ποδόσφαιρο και χατ τρικ Τραυλού στον τελικό του Youth League ο ΑΟΑΝ!

Την πρόκριση στον τελικό του Youth League πανηγύρισε ο ΑΟΑΝ που επιβλήθηκε με 5-1 της Φαιστού στον ημιτελικό που έγινε στο Λίντο!

Οι λασιθιώτες μπήκαν δυνατά, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα. Στο 6′ ο Μαρινάκης σούταρε για το 1-0 του ΑΟΑΝ, ενώ στο 13′ ο Τραυλός με κεφαλιά από σέντρα του Χατζιράι, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «μπλε».

Η Φαιστός ανέβασε την απόδοση της και στο 17′ είχε δοκάρι με τον Παπαδάκη, για να έρθει με διπλή προσπάθεια ο Ρουκουνάκης στο 22′ να μειώσει σε 1-2.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ μπήκε πολύ πιο δυνατά και έκανε το 3-1 στο 50′ όταν ο Βάρδας με υποδειγματικό πλασέ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα για να σκοράρει. Με πανομοιότυπο τρόπο στο 56′, ο Τραυλός πέτυχε το 4-1, κλειδώνοντας τη νίκη για τους λασιθιώτες,

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε χατ τρικ στο 80΄όταν με κοντινό πλασέ έκανε το 5-1 για την ομάδα του Αγίου Νικολάου!

Οι συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Κέσκος, Κεβάνι, Κεβάνι, Τζίρης, Χατζιράι, Μπάντσα, Μπεμπελάκης (60′ Πάγκαλος), Καρβελάς (46′ Κοκολάκης), Μαρινάκης (78′ Ψαθάκης), Τραυλός, Βάρδας

Φαιστός: Παπουτσιδάκης, Νικηφοράκης Ι, Μαρκουτσάκης (77′ Μανιαδάκης), Νικηφοράκης Γ., Ασκοξυλάκης, Ντρέκα (60′ Παπαδάκης Α.), Ρουκουνάκης, Παπαδάκης Ε (77′ Σκαντζάκης), Άλλα (20′ Μαραγκάκης), Μπικάκης, Παπαδάκης Ι. (84′ Νικολιδάκης Μ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P