Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στον Ηρόδοτο

Την επόμενη μέρα, αυτή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-25, αρχίζουν σιγά-σιγά να κοιτούν στον Ηρόδοτο, προκειμένου δειλά-δειλά, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Οι άνθρωποι του Ηροδότου, το προηγούμενο διάστημα τηρούσαν στάση αναμονής, καθώς ήθελαν να ωριμάσουν πρώτα κάποιες καταστάσεις και σε δεύτερο χρόνο, να αρχίσουν σιγά-σιγά τις συζητήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον, οι άνθρωποι του Ηροδότου, ξεκινούν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας, προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν σε πρώτη φάση οι προθέσεις τους, ενώ παράλληλα, στον Ηρόδοτο, «κοιτούν» και το κομμάτι της ακαδημίας, έχοντας σε πρώτο πλάνο, την επικείμενη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ηρόδοτος, έχει συνάψει-υπογράψει συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών και αναμένονται ανακοινώσεις εκατέρωθεν, καθώς η ακαδημία του ιστορικού σωματείου της Νέας Αλικαρνασσού, θα ενταχθεί στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Όσο αναφορά το σχεδιασμό της πρώτης ομάδας, προσώρας, δεν έχει υπάρξει συζήτηση-επαφή με τον προπονητή Βασίλη Κρασανάκη, με τον οποίο ο Ηρόδοτος, ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο, με το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας να είναι πλέον μικρό, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P