Ένας χρόνος χωρίς τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Ένας χρόνος ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης έφυγε από τη ζωή σκορπώντας στη θλίψη ολόκληρο το κρητικό ποδόσφαιρο.

Ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, συμπληρώνεται σήμερα. Ήταν 7 Ιουνίου 2023, όταν ο αείμνηστος πρόεδρος του Πόρου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά από μεγάλη και σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Η απώλεια του είχε βυθίσει στην θλίψη όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, του οποίου ο Γιάννης Ασσαργιωτακης υπήρξε μεγάλος «αιμοδότης» όλα τα τελευταία προηγούμενα χρόνια, με βάση βέβαια τον αγαπημένο του Πόρου, μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε να πρωταγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον αείμνηστο πρόεδρο του Πόρου θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή, 9 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πόρου, στις 08:30, οπού συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος, αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Η μνήμη του πάντως δεν πρόκειται να ξεχαστεί, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P