Άψογη φιλοξενία του Ηροδότου στην σχολή UEFA A (pics)

Στο Ηράκλειο διεξάγεται η σχολή προπονητών UEFA A και πιο συγκεκριμένα η 3η και τελευταία φάση, με τον Ηρόδοτο, να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του μέρος της πρακτικής της σχολής.

Παράλληλα, ο Ηρόδοτος, παρέθεσε δείπνο στους εκπαιδευτές.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του Ηροδότου, αναφέρει: «Οι καθηγητές της ΕΠΟ Γιάννης Βονόρτας, Μιχάλης Μητροτάσιος και Μιχάλης Ιορδανίδης επισκέφθηκαν την Τρίτη το απόγευμα (04/06) τις εγκαταστάσεις του ΠΑΣΑ Ηροδότου στο πλαίσιο των μαθημάτων των προπονητών για την 3η φάση της σχολής UEFA A’ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο.

Στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας στη Νέα Αλικαρνασσό τους υποδέχθηκαν και τους καλωσόρισαν θερμά ο τεχνικός διευθυντής του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός και ο διευθυντής υποδομών Λευτέρης Πουπάκης με τους υπόλοιπους παράγοντες του συλλόγου και τον φροντιστή Βαγγέλη Δροσοτάκη να παρέχουν κάθε διευκόλυνση για την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΑ Ηροδότου Μανώλης Λημναίος παρέθεσε δείπνο στους εκλεκτούς προσκεκλημένους στον ανακαινισμένο και πανέμορφο χώρο του “Καρνάγιο” με θέα το λιμάνι του Ηρακλείου, δοκιμάζοντας τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες και συζητώντας όλοι μαζί για τι αλλο, για ποδόσφαιρο. Η βραδιά κύλησε εξαιρετικά με τους καθηγητές της ΕΠΟ να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Το πρωί της επόμενης μέρας μετά από πρόσκληση των καθηγητών της ΕΠΟ ο διευθυντής υποδομών του Ηροδότου Λευτέρης Πουπάκης μίλησε στους εκπαιδευόμενους προπονητές για τις εμπειρίες, τις παραστάσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από το ποδόσφαιρο αλλά και τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν σημειωθεί από τότε μέχρι σήμερα στο χώρο, ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους στο ξενοδοχείο “Αστόρια”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P