Η… σιγουριά με Λαμπράκη και η «κολώνα» του ΑΟΤ που ακούει στ’ όνομα: Πατρικαλάκης

Στον ΑΟ Τυμπακίου, μετρούν πλέον αντίστροφα για τη κρισιμότερη γενική συνέλευση των τελευταίων ετών, καθώς ουσιαστικά, μετά και τη μεγάλη φετινή προσπάθεια, η ομάδα επέστρεψε στη Γ Εθνική, αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο νέο -απαιτητικό- πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Αναμφίβολα, υπάρχουν στον ΑΟ Τυμπακίου, «δυνατοί» παράγοντες, που εγγυούνται το καλύτερο αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλοι από τον πρόεδρο Αντώνη Λαμπράκη (κεντρική φωτό) που δίνει μία ηρεμία και σιγουριά σε όλους, τον πανταχού παρόν Κώστα Πατρικαλάκη, τον γενικό αρχηγό Γρηγόρη Μαντζιώρο, αλλά και άλλους που τους πλαισιώνουν όπως τους κ.κ. Σάκη Ανδριγιαννάκη, Αντώνη Καλιονάκη, Κώστα Νιωλάκη, Γιώργο Γερωνυμάκη, Βασίλη Μαρή και Στέλιο Βολανάκη.

Η «τριάδα» αυτή όμως, σηκώνει το μεγαλύτερο «βάρος» σε όλους τους τομείς, καθώς είναι… πάντα εκεί, για να βοηθήσει τον ΑΟΤ τα τελευταία χρόνια.

Άπαντες, εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν στην ομάδα, με τον Κώστα Πατρικαλάκη κάθε χρόνο που περνάει, να έχει πιο ενεργό ρόλο, αποτελώντας ίσως τη διοικητική «κολώνα» σταθερότητας του ΑΟΤ, σε συνεργασία πάντα με τον Αντώνη Λαμπράκη, τον πρόεδρο που από το 2013, έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Μεσαράς.

*Κώστας Πατρικαλάκης αριστερά, Αντώνης Λαμπράκης δεξιά

Πλέον όμως και με τις απαιτήσεις να αυξάνονται, θα πρέπει να πλαισιωθούν με ανθρώπους που θα μπορέσουν να συμβάλλουν περισσότερο στην καθημερινότητα της ομάδας, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και αυτό θα προσπαθήσουν να πετύχουν μέσω της γενικής συνέλευσης.

Ο ΑΟΤ φέτος πέτυχε κάτι μοναδικό, κάτι που πολλοί δεν πίστευαν πως θα μπορούσε να πετύχει και αυτή η επιτυχία σε μεγάλο βαθμό μπορεί να πιστωθεί και στη διοίκηση και ιδιαίτερα στο δίδυμο Λαμπράκη -Πατρικαλάκη, όμως για να μην πάει όλος αυτός ο κόπος… χαμένος, θα πρέπει να «χτίσει» μία δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να διατηρηθεί στη Γ Εθνική και να μην γίνει «ασανσέρ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P