«Μετρ» της ανόδου ο Μάνος Χρήστου!

Την άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο πήρε ο Μάνος Χρήστου, ο οποίος μετά την περσινή επιτυχία με τον Γιούχτα, πανηγύρισε και με τη φανέλα του ΑΟ Τυμπακίου!

Σε… μετρ της ανόδου εξελίσσεται ο έμπειρος τερματοφύλακας, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πανηγύρισε τον προβιβασμό σε ανώτερη κατηγορία.

Την περσινή χρονιά ο Χρήστου υπερασπιζόταν την εστία του Γιούχτα και ήταν μέλος της ομάδας η οποία έγραψε ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, παίρνοντας στη συνέχεια την ιστορική άνοδο για τη Super League 2.

Στη συνέχεια και μετά από ένα μικρό πέρασμα του από τον Ερμή Ζωνιανών ο ικανός γκολκίπερ μεταγράφηκε στον ΑΟΤ, για να καλύψει το κενό του τραυματία Λεωνίδα Βλαχάκη. Ο Μάνος Χρήστου αποδείχτηκε ένας πραγματικά επάξιος αντικαταστάτης, αγωνιζόμενος στον δεύτερο γύρο της σεζόν και φυσικά στους αγώνες του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ, όντας μία σταθερά κάτω από τα δοκάρια, βάζοντας έτσι τη σφραγίδα του στην επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στη Γ’ Εθνική!

Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να είναι τυχαίο, πως η παρουσία του τα τελευταία δύο χρόνια ισοδυναμεί με άνοδο, αφού κάθε ομάδα με φιλοδοξίες ξεκινάει από τον «άσσο» και ο Χρήστου έχει αποδείξει πως είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P