Μαραθώνας: Ανανέωσε ο Μ. Λυκούδης – Διοικητική ενίσχυση με Δ. Χρηστάκη

Προπονητής του Μαραθώνα για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Μάκης Λυκούδης.

Ο έμπειρος τεχνικός όπως ήταν αναμενόμενο συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα καθοδηγήσει τον Μαραθώνα και τη νέα χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα μεταγραφική ενίσχυση και στα διοικητικά για την ομάδα των Καλεσών, αφού ο Δημήτρης Χρηστάκης μετά την αποχώρηση του από τα Δειλινά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μαραθώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρόεδρος Δημήτρης Λυδακης και το Δ.Σ του Α.Ο ΜΑΡΑΘΏΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Λυκούδη ,η ανανέωση έφερε και μια πολύτιμη μεταγραφή στα διοικητικά μέλη του συλλόγου μας

Σας ανακοινώνουμε τον κάτοικο τώρα και 2 χρόνια Καλεσσών Δημήτρη Χρηστάκη με πολύ μεγάλη εμπειρία ετών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ηρακλειοτικου ποδοσφαίρου.

Συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε όλα , αρχίζοντας απο σημερα κιόλας τον προγραμματισμό της νέας περιόδου . Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο που του ανατίθεται καθώς οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις του συλλόγου είναι μεγάλες και στο πρόσωπο του τεχνικού μας ανταποκρίθηκαν πλήρως την περασμένη σεζόν. Η διοίκηση θα είναι διπλα του για την επίτευξη των στόχων . Καλή νέα αρχή και στους δύο σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P