Έκλεισε «γλυκά» ο Ρεθυμνιακός, φινάλε με νίκη και καλό ποδόσφαιρο

Γκολ και θέαμα είχε το παιχνίδι στη Σοχώρα, ανάμεσα σε Ρεθυμνιακό και Καραβά, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”463298″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”463298″]

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι που έγινε στο Ρέθυμνο, αφού Ρεθυμνιακός και Καραβάς, αγωνίστηκαν μονάχα για το γόητρο και την αποφυγή της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία των μπαράζ ανόδου.

Έτσι, έγινε ένα παιχνίδι δίχως άγχος, με πολλά γκολ και θέαμα. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Γαβαλάς, με τον Σηφακάκη να κάνει το 2-0, μόλις δύο λεπτά μετά. Ο Καραβάς σκόραρε με τον Επιτροπάκη για να μειώσει σε 2-1, στο 31′, αλλά οι πρωταθλητές Ρεθύμνου βρήκαν κι άλλο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Χαλκιαδάκη στο 43′.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους πειραιώτες να μειώνουν στο ξεκίνημα (52′) με τον Ζαμπέτη και τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό σκορ με τον Κώτσιο στο 59′.

Με αυτό τον τρόπο ο Ρεθυμνιακός πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη διαδικασία, με την ομάδα του Ανδρέα Τσουπάκη να τερματίζει τρεις πόντους πάνω από τον Καραβά που έμεινε στο μηδέν.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”463298″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P