Σπ. Ζαχαριουδάκης: «Ο πήχης ανεβαίνει, να δείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη ομάδα» (vid)

Τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός άσος της Κ19 του ΟΦΗ τονίζει πως ήταν μία καλή χρονιά για την ομάδα, αφού μέσα από τη σκληρή δουλειά οι «ασπρόμαυροι» τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως θέλει να δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Δεν τα είχαμε πάει καθόλου καλά μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό όπως είχαμε πει, πως με τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση θα το πετύχουμε και δόξα τω Θεώ το κάναμε.

Τώρα περιμένουμε να έρθει η νέα σεζόν, να δούμε τι θα κάνουμε με την πρώτη ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας.

Ο πήχης σίγουρα ανεβαίνει, αλλά μην ξεχνάμε ότι όλοι αρχίζουμε από μηδέν. Πρέπει να δείξουμε στον προπονητή πως αξίζουμε να είμαστε εκεί πέρα και υπογράψαμε για να είμαστε μόνο στην πρώτη ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ