Γ. Κοτζιάς: «Τιμή μου να είμαι μέλος του Αστέρα Μυρτιάς»

Ικανοποιημένος που παραμένει στον Αστέρα Μυρτιάς, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κοτζιάς, μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Γιώργος Κοτζιάς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα διοίκηση, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα και του έδειξαν εμπιστοσύνη, ενώ πρόσθεσε πως στόχος είναι να επαναφέρουν την ομάδα εκεί όπου ανήκει.

Αρχικά για τη παραμονή του στην ομάδα, ανέφερε: «ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι μου αυτά χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας.

Είναι τιμή μου να μέλος της οικογένειας του Αστέρα Μυρτιάς, φέτος ο στόχος μας είναι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από την προηγούμενη σεζόν και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Για τη νέα διοίκηση, ο ίδιος πρόσθεσε: «Στην νέα διοίκηση μπήκαν παιδιά με όρεξη και αγάπη για την ομάδα και το χωριό και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα διοίκηση να πετύχουν τους στόχους της ομάδας».

Οι… αριθμοί του Γιώργου Κοτζιά, την τελευταία τριετία: 

[jsPlayerProfile player_id =”197545″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P