Α1 ΕΠΣΗ ΜΟΙΡΕΣ

Άκαρπη η συνάντηση στις Μοίρες – Νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (29/05)

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Άκαρπη η συνάντηση στις Μοίρες – Νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (29/05)
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Χωρίς αποτέλεσμα και η δεύτερη προσπάθεια των Μοιρών για γενική συνέλευση, αφού δεν υπήρξε απαρτία.

Μετά την άκαρπη πρώτη γενική συνέλευση της Πέμπτης 16/05 η διοίκηση των Μοιρών είχε ορίσει νέα ημερομηνία στις 22/05. Ωστόσο ούτε στην δεύτερη προσπάθεια βγήκε… λευκός καπνός, αφού δεν υπήρξε απαρτία.

Έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη (29/5) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη προσπάθεια για γενική συνέλευση, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από ανθρώπους της περιοχής για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ερχόμενη Τετάρτη είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τις Μοίρες, αφού άπαντες θέλουν να βρεθεί λύση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΙΡΕΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα