Ξέσπασμα Χαβάκη: «Δεν αντέχω άλλο μόνος μου»

Ο Γιώργος Χαβάκης, είναι συνυφασμένος με τον Δία, μία ομάδα την οποία υπηρέτησε πολλά χρόνια, με τον ίδιο πλέον, να «ξεσπά» μιλώντας στο GRANDSPORT, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά παράλληλα και την αποχώρησή του.

Ο Δίας, υποβιβάστηκε με το κεφάλι ψηλά από την Α2 ΕΠΣΗ, «πέφτοντας μαχόμενος», με τον Γιώργο Χαβάκη και με ποδοσφαιριστές όπως τον Τάσο Γούργουλα, να «τρέχουν» για τα πάντα για την ομάδα.

Μετά τον υποβιβασμό όμως, πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα καθώς ο επί χρόνια παράγοντας Γιώργο Χαβάκης, μιλώντας στο GRANDSPORT, αποκαλύπτει την πρόθεσή του να αποχωρεί τονίζοντας αρχικά: «μετά από 37 χρόνια, δεν αντέχω άλλο μόνος μου, έμεινα μόνος μου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χαβάκης και «ψυχή» της ομάδας του Δία, συνέχισε, λέγοντας: «δεν θέλει κανένας να ασχοληθεί με την ομάδα, εγώ από τη μεριά μου, έκανα όσα μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια, έκανα τα πάντα, μόνο τον προπονητή δεν έκανα».

Αναφορικά με τη συνέχεια και εάν είναι αισιόδοξος, πρόσθεσε: «μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να τρέξουν την ομάδα, αλλά δεν το βλέπω, τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα, τα τελευταία τρία χρόνια, έλεγα συνεχώς το ίδιο πράγμα «άντε και φέτος να βγει η χρονιά» και την επόμενη έλεγα και πάλι «άντε και φέτος να βγει η χρονιά» και όλο αυτό ήταν εις βάρος μου, γιατί πάλευα μόνος μου».

Πλέον, ο Δίας, εκπέμπει SOS και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε δύσκολα θα συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου για τη σεζόν 2024-25.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P