Μ. Βίστης: «Ο Αλμυρός δεν ένιωσε την ζέση που θα ήθελε από τον κόσμο – Θα βοηθήσω να μπουν οι βάσεις»

Μετά τον Θωμά Γαβαλά, τον λόγο πήρε ο Μανώλης Βίστης, απερχόμενος αντιπρόεδρος, ο οποίος έκανε και εκείνος τον δικό του απολογισμό, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του στον κόσμο, ευχαριστώντας πάντως σε όσους συνέβαλλαν σε αυτήν την εξαιρετική πορεία την τελευταία εξαετία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Μια διαδρομή μεγάλη για τον Αλμυρό ξεκίνησε το 2018, δηλαδή πριν από έξι χρόνια, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις πως το εγχείρημα αυτό δεν θα είχε ανταπόκριση. Αυτή η διαδρομή μας έδωσε και νιώθω ευλογία και τύχη που ήμουν μέλος αυτής της διοίκησης, από όποιο πόστο με τίμησαν να υπηρετήσω, ακόμη και από αυτό του προέδρου.

Αυτά τα έξι χρόνια ζήσαμε πολλά. Η αντιμετώπιση που έχει σήμερα ο Αλμυρός, έκανε την κατηγορία κτήμα του και αγωνιστικά πέτυχε την καλύτερη πορεία. Έφερε αναγνωρισιμότητα στη περιοχή και ως ομάδα, κερδίζοντας δύο κύπελλα και μία άνοδο.

Η ομάδα δεν ένιωσε την ζέση που θα ήθελε από τον κόσμο τα πέντε αυτά χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα.

Οι άνθρωποι αυτοί έδωσαν άλλο στάτους στο σωματείο, όσο αφορά το εξωαγωνιστικό, αφήνοντας παρακαταθήκη τις εγκαταστάσεις και το κτίριο που έγινε με έξοδα των ανθρώπων της διοίκησης.

Απλά αυτή η διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Ο κύκλος έκλεισε και οφείλει να ανοίξει ένας άλλος. Με τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα πανελλαδικά, σε αυτά τα πέντε χρόνια δαπανήθηκαν πολλά χρήματα.

Δεν είχαμε την πολυτέλεια να τρέξουμε και να ζητήσουμε χορηγίες από την “βάση”. Ο κόσμος μας είχε πει ότι έχουμε λεφτά και δεν χρειαζόταν να στηρίξουν οικονομικά. Θα είμαι κοντά στην ομάδα και θα την βοηθήσω όπως μπορώ να μπουν οι βάσεις.

Η πρώτη ομάδα, δεν το συζητάω, πρέπει να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και να δούμε πώς θα πορευτούν οι νέοι και η ακαδημία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P