Η ικανοποίηση του Ταουσιάνη και το… θετικό ενδεχόμενο της ανανέωσης

Ο προπονητής των Χανίων, Γιάννης Ταουσιάνης, στη συνέντευξή Τύπου μετά την νίκη επί της Ηλιούπολης (6-2) και το φινάλε της σεζόν, έδειξε με θετικό τρόπο  και με βάση τα λεγόμενα του, την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία του με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκα και για τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον οργανισμό των Χανίων. Παράλληλα ανέφερε το πόσο ωραία περνάει στην πόλη των Χανίων, ενώ έκανε και ειδική μνεία προς τον κόσμο της ομάδας, για την στήριξη και πως παρά την απογοήτευση της μη κατάκτησης της ανόδου, οι πιστοί φίλοι των Χανίων ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα, χωρίς αποδοκιμασίες και…. βαριές κουβέντες.

Ο Ταουσιάνης με βάση τις δηλώσεις του, έδειξε προφανέστατα το ότι είναι θετικός να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, ενώ μάλιστα με… αυταρχικό τρόπο δεν επέτρεψε και πολλά στους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για το μέλλον του, εμπνέοντας μια σιγουριά για τις αποφάσεις του, δηλαδή την θετική του γνώμη για την παραμονή του, η οποία πάντως θα εξαρτηθεί στο ραντεβού που θα δώσει με τον ισχυρό άνδρα των Χανίων Αντώνη Ροκάκη στο τέλος του μήνα.

Εκεί θα αποφασιστεί αν συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους, αλλά και αν παραμείνει η ομάδα των Χανίων πιστή στον στόχο της, δηλαδή την άνοδο για πρώτη φορά στη Super League..

Πάντως άπαντες τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς τον έμπειρο τεχνικό, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του τον αποθεώνουν, όπως έκανε ο Γιώργος Μάναλης, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας να τον αποκαλεί τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας!

Θυμηθείτε όσα δήλωσε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P