Έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα και τώρα γυρίζει στο Τυμπάκι για να τελειώσει τη δουλειά!

Ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε τις εκτός Κρήτης υποχρεώσεις του και έχει την κατάσταση στα χέρια του για να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Νέας Ιωνίας, όμως ο ΑΟΤ, ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στην Αττική, αφού τρεις ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί το πολύ μεγάλο διπλό με τον ΑΟ Καραβά στον Πειραιά.

Πλέον, η ομάδα του Νίκου Σουτζή έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες και να ανασυνταχθεί, καθώς αυτή την Κυριακή θα εκτίσει το ρεπό της. Στη συνέχεια, ο ΑΟΤ έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδια, αμφότερα στην έδρα του, το Τυμπάκι, με αντίπαλους τον Ρεθυμνιακό και τον Μανδραϊκό.

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού με δύο νίκες στα παιχνίδια στο γήπεδο τους, γνωρίζουν πως θα πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ουσιαστικά, η δουλειά για τον ΑΟΤ έγινε, καθώς χρειαζόταν μία τουλάχιστον νίκη στα δύο κολλητά ματς εκτός έδρας, για να έχει πλέον τον έλεγχο και την κατάσταση στα χέρια του.

Η… μπάλα μένει πάντως χαμηλά, αφού ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί και ο ΑΟΤ θα χρειαστεί να μοχθήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού!

Το πρόγραμμα του ΑΟΤ:

[jsMatches id =”463047″ partic_id=”189008″ matchtype=”1″ emblems=”1″ display_name =”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”463047″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P