Τα συγχαρητήρια των ομάδων στον Αλμυρό για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο Αλμυρός είναι κυπελλούχος ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2023-24 επικρατώντας του ΠΟΑ με 2-0 στον μεγάλο τελικό και αρκετές ομάδες της πόλης και του νησιού έστειλαν τα συγχαρητήρια τους.

Σπουδαίες κινήσεις από τις ομάδες του Ηρακλείου και όχι μόνο προς τον Αλμυρό μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, που ήταν το τέταρτο στην ιστορία του και το δεύτερο τα τρία τελευταία χρόνια.

ΑΟΑΝ: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού Γαζίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου για τη σεζόν 2023-24, συνδυάζοντας το ιδανικά με την εξαιρετική πορεία του στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής στον οποίο μαζί συμμετείχαμε».

Αετός Ανωγείων: «Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων συγχαίρει την ομάδα του Αλμυρού για την κατάκτηση του κυπέλου της ΕΠΣ Ηρακλείου. Επίσης συγχαίρουμε την ΕΠΣ Ηρακλείου για την άψογη υψηλού επιπέδου διοργάνωση του final 4».

Δαμάστα: «Ο Α.Ο Δαμάστας συγχαίρει την ομάδα του Αλμυρού για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ».

ΑΟΤ: «Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ συγχαίρουν τον Αλμυρό για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Ευχόμαστε ανάλογη και ακόμα καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν στην Γ Εθνική».

Μαραθώνας: «Ο πρόεδρος και όλο το Δ/Σ Μαραθώνα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμυρού για την ανάδειξή της σε Κυπελλούχο ΕΠΣ Ηρακλείου μετά από έναν συναρπαστικό τελικό.

Συγχαρητήρια επίσης και στον φιναλίστ ΠΟΑ που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο της ΕΠΣΗ».

Δίας: «Ο Α.Ο ΔΙΑΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Αλμυρό για την κατάκτηση του κυπέλλου και στην ΕΠΣΗ για την άριστη διοργάνωση που έκανε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P