ΠΟΑ-Αλμυρός: Πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες από τον προηγούμενο τελικό

Σε ένα 24ωρο περίπου ο ΠΟΑ θα αναμετρηθεί με τον Αλμυρό με στόχο την κορυφή του Ηρακλείου με την κατάκτηση του κυπέλλου. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τις αλλαγές που έχουν γίνει στις δύο ομάδες.

Πριν δύο χρόνια η ΕΠΣΗ οραματίστηκε το Final 4 στο κύπελλο της ΕΠΣΗ και από τότε έγινε θεσμός όπου όλες οι ομάδες από την αρχή της χρονιάς οραματίζονται να φτάσουν και να ζήσουν την εμπειρία.

Στο πρώτο Final 4 που έγινε στον Κρουσώνα στον μεγάλο τελικό είχαν φτάσει ΠΟΑ και Αλμυρός, με την ομάδα του Γαζίου να κατακτά το κύπελλο στα πέναλτι με 6-5 (0-0 κ.δ.).

Δύο χρόνια μετά οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά αυτή την φορά στο Στάδιο Αρκαλοχωρίου με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου και το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τις αλλαγές.

Αρχικά στον Αλμυρό τότε βρισκόταν στον πάγκο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ενώ τώρα βρίσκεται ο Μανώλης Σουτζής. Στην ενδεκάδα των πορτοκαλί υπάρχουν ακόμα παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείνο τον τελικό, όπως οι Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ενγκουέμ,Γιάννης Κοιλιάρας, Ξενοκτιστάκης, Γιαλούσης και Πιερτζιάκομι.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Αλμυρός έχει ένα βασικό κορμό τα τελευταία χρόνια και αυτό τον βοηθάει αρκετά στις πορείες που κάνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από την άλλη ο ΠΟΑ τότε είχε στον πάγκο του τον Ανέστη Αναστασιάδη, ενώ σε αυτόν τον τελικό θα έχει τον Κώστα Φραντζέσκο. Σε αντίθεση με τον Αλμυρό ο ΠΟΑ έχει αρκετές αλλαγές αφού εκτός από τον Λουμπάκη, τον Κερμενίδη, και τον Καϊμακαμούδη (δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού) οι υπόλοιποι που βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα έχουν αποχωρήσει.

Ας θυμηθούμε τις δύο ενδεκάδες που ξεκίνησαν εκείνον τον τελικό: 

ΠΟΑ: Χωματάς, Μπολάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης, Τσιρούδης, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Σαβουϊδάκης, Αννιτσάκης.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας Γ., Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Νγκουέμ, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Ντιατά, Κοιλιάρας Δ., Πιερτζιάκομι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P