
Τι είπε ο Δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος άνοιξε την συνέντευξη τύπου για το 3ο Final 4 του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.
Ο Δήμαρχος αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε, ώστε να είναι όλα έτοιμα και να γίνει ένα από τα κορυφαία Final 4 στην ιστορία της ΕΠΣΗ, ενώ μίλησε και για τον στόχο όλων που δεν είναι άλλος από το να βγάλουν προς τα έξω ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στον Θραψανό και στο Καστέλι την Παρασκευή 10 Μάϊου και ο τελικός 12 Μάϊου στο Αρκαλοχώρι.
Είναι μεγάλο γεγονός. 20 χρόνια μετά από ένα μεγαλύτερο που αμς έκανε υπερήφανος το 2004 ο τελικός του Euro με την Ελλάδα να κατακτά το Ευρωπαϊκό έπαθλο. Συμβολικά ο αρχηγός της τότε ομάδας θα είναι παρών στους αγώνες και στον τελικό τον δικό μας. Θεωρούμε ότι το Final 4 για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου κα ιτης Κρήτης θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Έχουμε προετοιμαστεί με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΕΠΣΗ και έτσι από 9-12 Μαϊου θα έχουμε το μεγάλο γεγονός, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε αυτό το γεγονός.
Το χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι ότι ο Δήμος με την ΕΠΣΗ και ταυτόχρονα με την στήριξη δεκάδων εθελοντών και των σωματείων της περιοχής, έχει κάνει το καλύτερο για να απολαύσουμε τα παιχνίδια από τις ομάδες που όπως κληρώθηκαν θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς και στον τελικό.
Έχουμε λαμπρό πεδίο μπροστά μας όλοι και οι ομάδες για να αποδείξουμε ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και να δείξουμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη της ομάδας αλλά η νίκη του αθλητισμού.
Έχουμε όλο το πεδίο μπροστά μας να το αποδείξουμε και η ΕΠΣΗ και ο Δήμος και οι ομάδες στις οποίες ευχόμαστε να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι και το καλύτερο αποτέλεσμα».