1ος όμιλος ΟΦΑ ΠΗΓΑΣΟΣ

Πέρασε σαν… σίφουνας με έξι γκολ από την έδρα του Πήγασου ο ΟΦΑ!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πέρασε σαν… σίφουνας με έξι γκολ από την έδρα του Πήγασου ο ΟΦΑ!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΟΦΑ κατάφερε να πάρει ένα ακόμα διπλό στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 6-0 του Πήγασου για την 26η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431244″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431244″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΑ ανέβασε την απόδοση του και είχε δοκάρι με τον Βερυκοκίδη.  Στο 28′ ο ΟΦΑ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Δαγκωνάκη να γράφει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους πράσινους και στο 32′ ο Κενδριστάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΑ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι αφού στο 50′ ο Μποϊνι έγραψε το 0-3, για να έρθει ο Κενδριστάκης πέντε λετπά αργότερα και να σφραγίσει το τρίποντο για τον ΟΦΑ κάνοντας το 0-4.

Η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη είχε βρει ρυθμό στο παιχνίδι και στο 70′ ο Μποϊνι σκόραρε το 0-5, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα σε μια άνετη επικράτηση ο Φουκαράκης στο 88′ γράφοντας το 0-6 που έμελλε αν είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431244″]

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα