Lockdown: Αναβλήθηκε η αυριανή (17/3) συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων

Την Παρασκευή (19/3) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, από την οποία θα ληφθούν οι αποφάσεις για μερική άρση των περιοριστικών μέτρων του lockdown.

Η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναβλήθηκε για την Παρασκευή οπότε και θα εξεταστούν όλα τα σενάρια και θα ανακοινωθούν οι όποιες αποφάσεις.

Όπως προκύπτει την αναβολή ζήτησαν οι ίδιοι οι λοιμωξιολόγοι καθώς θέλουν να μελετήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Υπενθυμίζεται ότι μεσολάβησε και το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με λιγότερα τεστ από τις καθημερινές.

Παράλληλα, ένα ακόμα στοιχείο που οδήγησε στην αναβολή ήταν τα σημερινά κρούσματα κορονοϊού και ο δείκτης θετικότητας που σκαρφάλωσε στο 12,3 προκαλώντας τον προβληματισμό στους ειδικούς.

Παρόλα αυτά η αναβολή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις αποφάσεις. Εάν δηλαδή αποφασιστεί μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων από το Σάββατο, αυτό αναμένεται να ισχύσει. Σε κάθε περίπτωση, τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...