Β2 ΕΠΣΗ: Τρεις ομάδες για μία θέση στην κορυφή – Το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου

Ίσως το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα στις φετινές κατηγορίες της ΕΠΣΗ γίνεται στη Β2 τοπική κατηγορία, οπού τρεις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή με έξι παιχνίδι να απομένουν.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει το πρόγραμμα Μαραθώνα, Θερίσσου και Κουνάβων μέχρι το τέλος, σε μία μάχη που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανότατα θα πάει μέχρι τέλους!

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – 54 ΒΑΘΜΟΙ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μαραθώνας μετά και το μεγάλο διπλό επί του Κόρακα στην Πόμπια, με 2-1, αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει τεράστια ψυχολογική δύναμη στην ομάδα των Καλεσσών για να το πάει μέχρι τέλους.

Πάρα πολλά για τον Μαραθώνα κρίνονται στο εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με την Θέρισσο την ερχόμενη αγωνιστική, καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι πιο ευνοϊκό για το σύνολο του Μάκη Λυκούδη, που έχει να παίξει με τις νεανικές ομάδες του Μαρτινέγκο, της Δόξας Ηρακλείου, των Νέων Ηροδότου, αλλά και με τον Ηρακλή Νιπιδιτού, ενώ την προτελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα των Κουνάβων, σε ματς που μπορεί να είναι το πλέον καθοριστικό.

[jsMatches id =”349791″ partic_id=”189677″ matchtype=”1″ emblems=”1″ display_name =”1″]

ΘΕΡΙΣΣΟΣ –  51 ΒΑΘΜΟΙ

Στη 2η θέση, τρεις βαθμούς πιο πίσω βρίσκεται η Θέρισσος, η οποία μετά την έλευση του Λευτέρη Κοκοσάλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Βέβαια τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τη Θέρισσο, που ξέρει πως πρέπει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τα Καλέσσα την επόμενη αγωνιστική, για να μην αφήσει τη διαφορά να μεγαλώσει.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι στην Πόμπια με τον Κόρακα, ενώ υπάρχει την τελευταία αγωνιστική παιχνίδι και τους Κουνάβους, αλλά στην έδρα της Θερίσσου στο Λίντο.

[jsMatches id =”349791″ partic_id=”189684″ matchtype=”1″ emblems=”1″ display_name =”1″]

ΚΟΥΝΑΒΟΙ – 50 ΒΑΘΜΟΙ

Με 50 βαθμούς στην 3η θέση, δίχως όμως να χάνουν την πίστη τους για ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης, βρίσκονται οι Κουνάβοι. Η ομάδα των Λευτέρη Ευδαίμων και Κώστα Μπορδούβαλη ευελπιστεί σε ισοπαλία στο παιχνίδι του Μαραθώνα με τη Θέρισσο ώστε να πλησιάσει και να έχει την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς μετά το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόρακα, ακολουθεί μία σειρά αγώνων με ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει τα δύο ντέρμπι, καθώς θα φιλοξενήσει τον Μαραθώνα και θα δοκιμαστεί στην έδρα της Θερίσσου.

[jsMatches id =”349791″ partic_id=”189610″ matchtype=”1″ emblems=”1″ display_name =”1″]

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

[jsStandings id =”349791″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P