Γ’ Εθνική: Εδραιώνεται στην 3η θέση ο Αλμυρός – Νέα ήττα για ΠΟΑ, «Χ» για Επισκοπή

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Άνετος και ωραίος ο Αλμυρός, επικρατώντας του Περαμαϊκού με 5-2 και εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Νέα ήττα για τον ΠΟΑ, 0-2 από το Χαϊδάρι στο Ατσαλένιο και πλέον μειώθηκε η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύτιμος βαθμός για την Επισκοπή, 1-1 στο Ρέθυμνο με Προοδευτική. Γκέλα μετά από καιρό για τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, 1-1 με το ΑΟ Υπάτου στη Νέα Σμύρνη, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Φωστήρας και Απόλλων Σμύρνης (1-1), σε ένα ματς σημαντικό για την παραμονή.

ADVERTISING

Ισόπαλοι και Ηλυσιακός – Ελλοπιακός (1-1), σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους. Στο ντέρμπι των ουραγών, ο Ατρόμητος Πειραιά διέσυρε την Αγία Παρασκευή, επικρατώντας με 5-0! Το Σάββατο ΑΟΑΝ και Ερμής Ζωνιανών ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Εθνικός – Άρης Πετρούπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”941″ photo=”1″ teamname=”1″]

ADVERTISING

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αγίας Παρασκευής», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.
  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ Άγιος Νικόλαος», α) την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.
  • Με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΟ Φωστήρ», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”942″ photo=”1″ teamname=”1″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P