Μοιρασιά στην Μυρτιά!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Μυρτιά ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΟΦΑΜ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για την 16η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352935″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352935″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΑΜ, αφού μόλις στο 3’ ο Λαδουκάκης κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Αστέρας Μυρτιάς όμως απάντησε άμεσα και στο 8’ ο Νίκος Κοτζιάς νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-1.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος και η επόμενη ήταν στο 32’ όταν ο Λαδουκάκης έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Μυρτιάς να μπλοκάρει.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος των 45’ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος μακριά από χαμένες ευκαιρίες. Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ήρθε στο 63’ με το σουτ του Χρονάκη να περνάει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΑΜ έχασε ευκαιρία, όταν ο Λαδουκάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 73’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Χαριτάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 77’ ο Ξυλούρης εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα, όμως να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 81’ με τον Κοτζιά, ο οποίος σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΑΜ έπεσε και με δυσκολία έδιωξε. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352935″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P