Β. Ξεκαρδάκης: «Ότι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη»

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Θρίαμβο αλλά και τους στόχους του Ζαρού ως το φινάλε της χρονιάς μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Βασίλης Ξεκαρδάκης.

Ο πρώτος σκόρερ του Ζαρού και του πρωταθλήματος (μαζί με τον Μαυρή), μίλησε για το ντέρμπι με τον Θρίαμβο λέγοντας πως άπαντες θα παλέψουν και θα δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου η ομάδα της Μεσσαράς να πάρει το τρίποντο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τους στόχους, λέγοντας πως θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και να κάνουν μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Για το παιχνίδι με τον Θρίαμβο: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, καθώς είναι ένα ντέρμπι με δύο καλές ομάδες που έχουν ποιότητα. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε στην κορυφή».

Για την πορεία του Ζαρού και τους στόχους: «Η πορεία της ομάδας παρότι έχουμε συναντήσει δυσκολίες λόγω τραυματισμών είναι πολύ καλή. Έχουμε ένα άριστο κλίμα και προσπαθούμε κάθε Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ