Μ. Σουτζής: «Είχα πει ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι – Ο στόχος δεν έχει αλλάξει»

Οι αναφορές του Μανώλη Σουτζή μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Αλμυρού με τον Ελλοπιακό και τη σημαντική νίκη της ομάδας του Γαζίου.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, ενώ μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε πως χωρίστηκε σε δύο μέρη, με τον Αλμυρό να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Ελλοπιακός ισορρόπησε.

Παρότι πλέον ο Αλμυρός έχει μία βαθμολογική άνεση ο Μανώλης Σουτζής τονίζει πως οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα είπε: «Όλη την εβδομάδα είχε επεσημάνει στους ποδοσφαιριστές ότι έρχεται το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα, το έλεγα και το εννοούσα. Ο Ελλοπιακός έχει αλλάξει πολύ την εικόνα του, έχει αλλάξει προπονητή, έχει φέρει καλούς παίκτες και νομίζω πως όπως το έλεγα στους παίκτες μου, αυτό έγινε.

Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρές να βάλουμε δεύτερο γκολ και είμαστε πιο άνετοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδαςληταν εξαιρετικός με πολλες και καλές αποκρούσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ισορρόπησει και πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα μας.

Καταλαβαίνω πως θέλαμε πολύ αυτούς τους τρεις βαθμούς, γιατί θα είμαστε αρκετά καλά και ψηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε παρά να επιτηθούμε και να βάλουμε το δεύτερο τέρμα, ενώ το είχαμε πει στο ημίχρονο πως πρέπει να επιτεθούμε για να είμαστε πιο ήρεμοι.

Συγχαρητήρια στον κόουτς έχει μία μία ομάδα που εντός και κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου είναι κόσμημα για την κατηγορία. Πρέπει να υπάρουν αυτές οι ομάδες στη Γ’ Εθνική γιατί εκτός από ποδόσφαιρο παράγουν και παιδεία. Να τους ευχηθώ τα καλύτερα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Ο στόχος από πριν ξεκινήσουμε και μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε την γρήγορη σωτηρία και ένα πλασάρισμα όσο γίνεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P