Επιστροφή στις νίκες για τη Δαμάστα σε ματσάρα!

Η Δαμάστα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 2-3 στο γήπεδο Περιφέρειας/Πανεπιστημίου., στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352548″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352548″]

Με το… καλημέρα απείλησε ο Ποσειδώνας, όταν ο Μπλουσάι έβγαλε στον Ζεππάτο, εκείνος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι. Στο 5’, κεφαλιά Ζερβάκη στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ, αμαρκάριστος, πέρασε έξω.

Στο 10’ μεγάλη ευκαιρία για τη Δαμάστα, με τον Διακάκη να εκτελεί ένα φάουλ, τον Κεφαλογιάννη να παίρνει τη κεφαλιά, εντυπωσιακά ο Καρλής έδιωξε.

Στο 18’ η Δαμάστα βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση μετά από κλέψιμο, αλλά το τελείωμα του Κεφαλογιάννη φεύγει ψηλά.

Στο 30’ ο Κατσαρός δοκίμασε ένα φάουλ, απευθείας, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 31′ δυνατό σουτ του Ζερβάκη, σε ετοιμότητα ο Καρλής.

Στο 32’, κεφαλιά Ζερβάκη στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ, αμαρκάριστος, πέρασε άουτ, με τη Δαμάστα να ψάχνει το γκολ.

Στο 41′ δυνατό σουτ Ανδρέα Κόκκινου έξω από την περιοχή, δύσκολα αποκρούει ο Καρλής, με αυτήν να είναι η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όπου έληξε χωρίς τέρματα.

Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 47′, όταν ολομόναχος ο Κεφαλογιάννης μετά από χτύπημα φάουλ, αλλά ο Καρλής είναι και πάλι εκεί σε σωστή θέση. Στο 50′ διαγώνιο σουτ του Κατσαρού, λίγο άουτ.

Στο 56′ η Δαμάστα άνοιξε το σκορ, με τρομερό μακρινό σουτ του Νίκου Κόκκινου για το 0-1!  Στο 63′ επικίνδυνη σέντρα σουτ Ρουμπάκη από τα δεξιά, δύσκολα σε κόρνερ ο Καρλής. Στο 65′ τεράστια απόκρουση Καρλή σε σουτ του Ζερβάκη από το ύψος του πέναλτι μετά από φάουλ.

Έξι λεπτά αργότερα, από ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα του Ζερβάκη, σημειώθηκε το 0-2, με τη Δαμάστα να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στο 76′ ο Ποσειδώνας μείωσε σε 1-2 με εκπληκτικό σουτ του Καρτσάκη μέσα από τη περιοχή!

Στο 81′ γκολ για τη Δαμάστα, όταν από αντεπίθεση ο Γιάννης Κόκκινος με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-3. Ο Ποσειδώνας δεν παράτησε το ματς, με τον Παπουτσιδάκη να μειώνει σε 2-3! Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τη Δαμάστα να επιστρέφει στις νίκες και τον Ποσειδώνα να δείχνει πως βελτιώνεται, όλο και περισσότερο.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352548″]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P