Δεν τα κατάφερε απέναντι στον ανώτερο Αστέρα Τρίπολης η Κ15 του ΟΦΗ

Με άδεια χέρια έμεινε η Κ15 του ΟΦΗ που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον ανώτερο Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Σε ένα πρώτο μέρος που ο Αστέρας ήταν καλύτερος, με τον ΟΦΗ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου και τον Κετένογλου να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να έχει απάντηση δύο λεπτά μετά, όταν και πάλι ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας το 0-1 στο 14′. Οι Αρκάδες είχαν νέα ευκαιρία με σουτ του Ζόγκου στο 31′, ενώ οι γηπεδούχοι απέιλησαν, ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 38′ με ένα αδύναμο σουτ του Καραγιάννη.

ADVERTISING

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Πετούσης έχασε σημαντική ευκαιρία για τον ΟΦΗ με ωραίο πλασέ, με τον Σαββόπουλο να διώχνει πολύ δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο τους γκολ στο παιχνίδι, βάζοντας σημαντικές βάσεις νίκης ένα λεπτό μετά. Μετά από σέντρα και διεκδίκηση στην περιοχή, η μπάλα πέρασε από τον Κετένογλου, έφτασε στον Αδάμο, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 σε κενή εστία, στο 48′.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε νέα στιγμή στο 54′ με τον Δουρή να πλασάρει και τον Κλωνάρη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79′ με τον Γιακουμή να εκματαλλεύεται αδράνεια της άμυνας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κετένογλου, ο οποίος βρήκε τη μπάλα, χωρίς όμως να μπορεί να ανακόψει την πορεία της προς τα δίχτυα για το 0-3.

ADVERTISING

Με αυτή τη νίκη οι Αρκάδες ξεπέρασαν τον ΟΦΗ στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν στην 5η θέση και τους 13 πόντους.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος, Ασμαιανάκης, Κλωνάρης, Χριστουλάκης, Πετούσης, Ρυακιωτάκης, Ματθαιάκης (52′ Στάβρε), Αντωνακάκης (52′ Μαριετάκης), Καραγιάννης (73′ Κασσαπάκης), Μολυμπάκης (61′ Μαχλάς)

ADVERTISING

Αστέρας Τρίπολης: Σαββόπουλος, Ζορμπαλάς (70′ Βεργέτης), Κόρο, Βουνάτσος, Νίκου, Κωνσταντίπουλος, Αδάμος (76′ Γιακουμής), Λαμπρόπουλος, Κοντράσι, Δουρής, Ζόγκου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ