Πρ. Νικολάου: «Η Χαραυγή επέστρεψε για να γράψει ιστορία – Μεγάλος στόχος κάποιοι άνθρωποι να μας σέβονται»

Για το σπουδαίο ντέρμπι στο Αρκαλοχώρι με τον ΟΦΑ, αλλά και τους μεγάλους φετινούς στόχους της Χαραυγής, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Προκόπης Νικολάου.

Ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε πως το παιχνίδι της Κυριακής θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα, χρίζοντας φαβορί τη Χαραυγή.

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας ο Προκόπης Νικολάου τόνισε πως ο μεγαλύτερος από όλους τους στόχους είναι κάποιοι να αρχίσουν να σέβονται, ενώ φυσικά σε αγωνιστικό επίπεδο η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Κύπελλο, για μία Χαραυγή που όπως χαρακτηριστικά είπε, ήρθε για να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά είπε: «Την Κυριακή παίζουμε ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου θα κριθεί και το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου έχει μια ανταγωνιστική και καλή ομάδα, αλλά το φαβορί είμαστε εμείς. Όσον αφορά εμάς, πιστεύω ότι για την κατηγορία που είμαστε τώρα, είμαστε περαστικοί και το έχουμε αποδείξει με την πορεία μας μέχρι στιγμής.

Για εμάς, ο μεγάλος στόχος μας είναι να κάνουμε κάποιους ανθρώπους να μας σέβονται, και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο δεύτερος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, και πλέον έχουμε βάλει και μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Η Χαραυγή επέστρεψε για να γράψει ιστορία. Όσον αφορά το κλίμα της ομάδας, νομίζω ότι από εκεί ξεκινούν όλα για μια ομάδα. Ήμαστε μια οικογένεια και πιστεύω, και θέλω να πιστεύω, ότι θα κρατήσει για χρόνια όλο αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P