Απόλυτη ικανοποίηση στον Αλμυρό, το «βλέμμα» στον Ελλοπιακό

Θετικά αντέδρασαν όπως αναμενόταν στον Αλμυρό, στην απόφαση της ΕΠΟ να «τιμωρήσει» τον Άρη Πετρούπολης και να δικαιώσει την ομάδα του Γαζίου για τα όσα είχαν συμβεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι άνθρωποι του Αλμυρού, από τη πρώτη στιγμή, ήταν σίγουροι για την θετική έκβαση της υπόθεσης, καθώς επί της ουσίας, ουδέποτε πραγματοποιήθηκε κάτι το μεμπτό από τη μεριά των φιλάθλων τους και όλα όσα «καταγγέλθηκαν» αφορούσαν επί της ουσίας, μία «κατασκευασμένη» υπόθεση.

Στον Αλμυρό, δεν εφησυχάζονται, καθώς θεωρούν σίγουρη την εξέταση της υπόθεσης και σε δεύτερο βαθμό, καθώς εκτιμούν πως ο Άρης Πετρούπολης, θα προχωρήσει σε έφεση, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή δεν έχει όμως γίνει επισήμως γνωστό από την Αθηναϊκή ομάδα.

Την ίδια ώρα, στον Αλμυρό, επικεντρώνουν τη προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ελλοπιακό που ακολουθεί, ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη για να συνεχίσουν την βαθμολογική τους αναρρίχηση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μανώλη Σουτζή, που προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία του Αλμυρού συνεχίζεται σήμερα, θα κορυφωθεί την Παρασκευή (2/2) και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (3/2), παραμονές του αγώνα με την ομάδα του Ελλοπιακού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P