Ν. Παπαδόπουλος: «Ρεαλιστικός στόχος η πρώτη εξάδα»

Ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας με σκορ 0-1, η πρώτη του στον πάγκο της ομάδας και η πρώτη των Κρητικών, εκτός έδρας.

Πρώτο «διπλό» με Βασιλόγιαννη

Ο τεχνικός των Χανίων, μίλησε για το καθοριστικό σημείο του αγώνα, για το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Δράμας όταν βρισκόταν στον πάγκο της Παναχαϊκής, ενώ αναφέρθηκε και για τον στόχο της πρώτης εξάδας, τον οποίο χαρακτήρισε «ρεαλιστικό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το καθοριστικό σημείο του αγώνα τόνισε: «Το καθοριστικό σημείο για μας ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν. Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες εκτός από μια στατική φάση. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, να έχουμε σκοράρει κι άλλα γκολ στις ευκαιρίες που κάναμε και να μην έχει η ομάδα μέχρι το τέλος τόσο άγχος. Ένα άγχος το οποίο υπάρχει γιατί δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα, αυτό που ξέρουν όμως τα παιδιά είναι ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλο το δεύτερο γύρο για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Αυτό που τους έχω πει και εκφράζει κι εμένα είναι πως στον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, ένα πράγμα που έχουμε πάνω απ’ όλα είναι η περηφάνια και αυτό θα καταθέσουμε στο γήπεδο. Θα μαχόμαστε και θα βγαίνουμε από το γήπεδο υπερήφανοι, έχοντας προσπαθήσει και δώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Παναχαϊκής: «Εκείνο δεν ήταν καλό ματς, ήταν πολύ αργό, δεν είχε πολλές φάσεις. Αυτό νομίζω πως ήταν ένα καλύτερο ματς, είχε περισσότερη ποιότητα. Από την πλευρά μας βγάλαμε πολύ ωραία στοιχεία στην κατοχή και στις ευκαιρίες, αλλά και στο έναν εναντίον ενός. Αυτό που πρέπει όμως να δούμε, είναι να βάζουμε κι άλλα γκολ, αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε και να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα όταν έχουμε τη δυνατότητα. Είμαι σχεδόν έξι μέρες στην ομάδα, βεβαίως είναι κάτι που το έχω αυτό στο μυαλό μου, ότι δεν τελειώνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό που έχω να κάνω κυρίως είναι το να βοηθήσουμε τα παιδιά ψυχολογικά. Θεωρώ ότι η νίκη αυτή θα το κάνει. Η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους παίκτες για να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ και να τελειώνουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια».

Τέλος, μίλησε για το αν τα Χανιά μπορούν να είναι στις θέσεις της πρώτης εξάδας: «Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος γιατί το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Έχουμε δει πως όλες οι ομάδες μπορούν πολύ εύκολα να χάσουν βαθμούς, όπως το έκανε και η δική μας ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι με περηφάνεια και μαχητικότητα σε κάθε ματς να προσπαθούμε και να παίρνουμε τους 3 βαθμούς. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας, να μπούμε στην εξάδα και από ‘κει και πέρα ό,τι καλύτερο. Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να το καταφέρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P