Πάλεψε αλλά «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις η Κ17 του ΟΦΗ από την ΑΕΚ

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας δύο φορές το παιχνίδι, η ΑΕΚ με ένα γκολ στις καθυστερήσεις «άλωσε» το ΒΑΚ για να επικρατήσει με 2-3.

Την ήττα γνώρισε η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο φινάλε.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με την πρώτη φάση στο ματς να έρχεται στο 26′, με τον Κολοκτρώνη να σουτάρει άουτ, ενώ για την ΑΕΚ απείλησε με φάουλ στο 31′ ο Παναγιωτόπουλος, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία. Ο ΟΦΗ έχασε ανεπανάλπτη ευκαιρία με τον Δάρλα, να αστοχεί σε τετ α τετ στο 32′.

Ο Ανδριώτης έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ για την «Ένωση» στο 35′, ενώ νέα μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Σωμαράκη να πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, μετά από φάουλ του Δάρλα στο 38′. Το γκολ τελικά ήρθε για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Μαυρόπουλο να κάνει το 0-1 στο 42′ μετά από κόρνερ του Κολοκοτρώνη, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48′, ο Πατραμάνης που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε μέσα στην περιοχή, άργησε να σουτάρει, κλείστηκε και τελικά αμυντικός της ΑΕΚ μπόρεσε να δώσει τη λύση, βάζοντας την κόντρα. Στο 53′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπέινα από τον Μπούσιο. Ο Δάρλας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Δούκα για το 1-1. Η ΑΕΚ ανέκτησε άμεσα το προβάδιαμα με τρομερό πλασέ του Ανδριώτη στη γωνία στο 61′.

Ο δραστήριος Πατραμάνης σούταρε άουτ στο 64′. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε με δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ισοφάριση που έψαχαν οι «ασπρόμαυροι» ήρθε τελικά στο 83′ με τον Δάρλα να σκοράρει για το 2-2 μετά από εκτέλεση φάουλ του Σωμαράκη. Όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, όμως η ΑΕΚ δεν είχε την τελευταία της λέξη, Ο Λεοντής έκανε την ενέργεια και το σουτ απότ ο ύψος της περιοχής για να διαμορφώσει το τελικό 2-3, στις καθυστερήσεις του αγώνα, πληγώνοντας τον ΟΦΗ που έκανε μεγάλη προσπάθεια στο ματς.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μπουστζοκάι, Νινιράκης (66′ Κοζυράκης), Μπέινας, Χαραλαμπάκης, Καινουργιάκης, Ντάγια (70′ Κωνσταντακόπουλος Γ.), Σωμαράκης, Χαραλάμπης (46′ Πατραμάνης), Κωστέας (70′ Κωνσταντακόπουλος Α.), Δάρλας, Τσελεγγίδης (56′ Παντέρης)

ΑΕΚ: Δούκας, Κολυφέτης, Μαρκόπουλος, Τσαραμανίδης, Μπούσιος (56′ Λιγάτος), Παναγιωτόπουλος (73′ Αβράσογλου), Δασκαλόπουλος (73′ Κουτσουδάκης), Κολοκοτρώνης (73′ Λεοντής), Ανδριώτης (79′ Ψυχογιός), Κοσκολέτος, Ντάνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P