Η Χαραυγή δεν αστειεύεται

Η Χαραυγή δείχνει πανέτοιμη για να πάει πολύ μακριά και στους δύο φετινούς στόχους.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγινε γνωστό πως η Χαραυγή επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην αγωνιστική δράση, οι άνθρωποι του συλλόγου έβαλαν εξ’ αρχής δύο υψηλούς στόχους. Αφενός την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία, αλλά και μία μεγάλη πορεία στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, που θα μπορούσε να συνδυαστεί ακόμα και με παρουσία στο Final Four της διοργάνωσης.

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν πως η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη θα βρίσκεται σε θέση να διεκδικεί αμφότερους τους στόχους της σεζόν, όμως πραγματικά η Χαραυγή έχει δείξει πως δεν αστειεύεται. Σε κάθε παιχνίδι που δίνει σκορπά τον… τρόμο, έχοντας κερδίσει όλα τα ματς και στις δύο διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα της Β1 έχει καλό προβάδισμα πέντε βαθμών στην κορυφή, ενώ μετά το χθεσινό 5-1 με τον Κόρακα βρέθηκε στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Είναι δεδομένο πως αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και γιατί όχι να εκπλήξει άπαντες με μία σπουδαία παρουσία, βαθιά μέσα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P