Σημαντική συνάντηση για το γήπεδο της Γαρίπας – «Είναι στις άμεσες προτεραιότητες του δήμου»

Οι άνθρωποι της Γαρίπας συνάντηθηκαν με τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, Στέφανο Ψυλλάκη, με το φλέγον θέμα του γηπέδου της ομάδας να είναι στο επίκεντρο.

Για αρκετά χρόνια η Γαρίπα έχει μείνει μακριά από το «σπίτι» της, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν τα πάντα, ώστε σύντομα ο σύλλογος να επιστρέψει στη φυσική του έδρα. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η συνάντηση με τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, Στέφανο Ψυλλάκη, οπού έγινε αυτοχία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως το θέμα οτυ γηπεδόυ είναι στις άμεσες προτεραιότητες του δήμου.

Μάλιστα επίκειται μέσα στο επόμενο διάστημα, σχετική συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της Γαρίπας, Χρήστου Βασιλάκη: «Χθες είχαμε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας του δήμου μας κ. Ψυλλάκη Στέφανο.Τον ενημερώσαμε για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μας καθώς και για το φλέγον θέμα του γηπέδου,του οποίου η ανακατασκευή αποτελεί πάγια απαίτηση μας. Έγινε αυτοψία στις εγκαταστάσεις και μας διαβεβαίωσε ότι η περίπτωση του γηπέδου μας είναι στις άμεσες προτεραιότητες του δήμου. Μερίμνη του δήμου θα γίνει συνάντηση στο άμεσο διάστημα με την Περιφέρεια. Ευχαριστούμε τον κ. Ψυλλάκη για το πραγματικό ενδιαφέρον του, την πρόεδρο του δ.δ Γαρίπας, Ταμιωλάκη Λίτσα καθώς και τον παπά Μιχάλη για την παρουσία τους. Το δ/σ του Αθλητικού Ομίλου Γαρίπας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P